Parlar en Públic a #Tarragona

Carles Montaña i 250 alumnes (Foto: Manel García).

Gràcies al departament de #comerç i #màrketing de l’@insf.vidalibarraquer de #Tarragona i a la seva direcció. Ha estat un plaer participar en aquesta 1a Jornada de #comunicació, especialment al Manel Garcia Velasco.  #comunicación #communications #parlarenpúblic #hablarenpúblico #publicspeaking. Avui he tingut l’oportunitat de donar algunes eïnes a 250 alumnes, uns cracks, d’aquest institut per millorar les seves habilitats per #parlarenpúblic, per comunicar i per influir, #convèncer i #persuadir. (Fotos Manel Garcia Velasco). Espero que hagi estat mínimament útil. 

Gracias al departamento de #comercio y #marketing del Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona. Ha sido un placer participar en esta 1ª Jornada de #comunicación. He tenido la oportunidad de aportar algunas herramientas a 250 alumnos, unos cracks, de este instituto para mejorar sus habilidades para #hablarenpúblico#comunicar#influir#convencer y #persuadir.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close