Comunico a Tarragona

L’Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona m’ha convidat, el proper dimecres 4 de març, a participar a la Iª Jornada de Comunicació organitzada pel seu departament de comerç i màrketing. Parlaré sobre la importància de parlar en públic per adreçar el missatge de la manera més efectiva per comunicar amb solidesa i solvència en l’àmbit del comerç, del marketing, de les vendes i en qualsevol altre camp. Els agraeixo la invitació, especialment al Manel Garcia. Compartiré amb els alumnes i docents tècniques que espero els resultin útils per fer una bona presentació sobre un producte o servei, una intervenció

El Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona me ha invitado, el próximo 4 de marzo, a participar en la Iª Jornada de Comunicació, organizada por su departamento de comercio y marketing. Hablaré sobre la importancia de saber hablar en público para dirigir el mensaje de la manera más efectiva para comunicar con solidez y solvencia desde el liderazgo, en el ámbito del comercio, del marketing, las ventas o cualquier otro. Les agradezco mucho esta invitación, especialmente a Manel García. Compartiré con alumnos y docentes técnicas que espero les resulten útiles para hacer una buena presentación.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto:
Verificado por MonsterInsights
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close